Zeleni zid

Zeleni zid, ili još bolje vertikalni vrt, način je uzgoja povrća na zidu! Na malom prostoru, često u gradskim uvjetima, ovo je odličan način kako napraviti nešto oku i duši ugodno, ali što ujedno daje i nešto sasvim esencijalno - hranu!

Razvili smo rješenja za interijere i eksterijere, i kao i za većinu permakulturnih dosjetki, možete nam se obratiti za A) informaciju, ili B) gotovo rješenje, koje se može instalirati u vašem prostoru.


Razmišljate li o dekoraciji za vaš privatni, radni, poslovni prostor, za instituciju ili javni prostor, uzmite u obzir da je zeleni zid možda slijedeći hit, a vi možete biti među prvima. Naravno, to može biti i više dekorativan zid sa recimo papratima i bršljenom - no razmislite još jednom: možda je upravo zid od salate i kupusa ono što će ove godine biti napeto! ;)

Zeleni zid može biti izveden kao potpuno unikatan objekt, a ujedno može podići zvučnu i/ili termičku izolaciju nekog interijera. Naravno, zeleni zidovi su mišljeni tako da se kroz godinu postupno konzumiraju. :)